Ευρωπαϊκά Προγράμματα για τον Πολιτισμό

Το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού “MATAROA σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

«Ευρωπαϊκά Προγράμματα για τον Πολιτισμό»

greenk21

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 – 21:00 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση δράσεων στον τομέα του πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν

  • Ο κος Ιακωβίδης Δημήτρης, εκπρόσωπος της Εθνικής Αρχής συντονισμού ΕΣΠΑ, θα παρουσιάσει προγράμματα του ΕΣΠΑ που χρηματοδοτούν δράσεις στον τομέα του πολιτισμού.

  • Η κα Αδαμοπούλου Μαρία, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), θα παρουσιάσει το πρόγραμμα “Erasmus+”.

  • Η κα Αναστοπούλου Λουίζα, Πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής & Ανεξάρτητη εμπειρογνώμων για ευρωπαϊκά προγράμματα, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Horizon 2020 (έρευνα για την πολιτιστική κληρονομιά)

  • Ο κος Σπανός Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Γραφείου «Δημιουργική Ευρώπη» Ελλάδας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη».

  • Ο Δρ. Λαοπόδης Βασίλειος, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Ιδρυτής και Πρόεδρος της CulturePolis, θα παρουσιάσει «Μαθήματα από συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα – συνέργειες μεταξύ φορέων».

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Υποψηφιότητας στο τηλέφωνο: 27211 81030 και στο email: info@kalamata21.eu.